Skip to content
Super stærk coating med grafen

Zirconite ZG-365 Grafen forstærket coating er en langtidsholdbar beskyttelse til bilens lak, plastik og fælge.

Ultra-high performance

Zirconite ZG-365 er en ultra effektiv og langtidsholdbar coating til beskyttelse af mange typer af hårde overflader. Produktet er formuleret med indhold af et af verdens stærkeste og tyndeste materiale; nemlig grafen.

Zirconite ZG-365 med grafenindhold er sammensat, så overfladen efterlades med en exceptionel høj vandskyende og snavsafvisende slip-finish med perlende effekt. Overfladen beskyttes mod kemisk på­virkning, ridser fra vind, vejr og vejsnavs, samt daglig brug. Produktet er meget nemt at bruge. Spray og poler efter med en mikrofiberklud.

  • Lakken står dyb og glansfuld og bevarer ”som-ny” showroom finish
  • Langtidsholdbar beskyttelse – 365 dage
  • Vand og smudsafvisende perle effekt

Effektiv rens og affedtning

Zirconite Panel-Prep er et supereffektivt rengøringsmiddel til overfladebehandling af malede overflader, fælge og glas inden påføring af overflade coating som f.eks ZG-365 og Infinity eller lakinspektion.

Zirconite Panel-Prep er en unik formulering, der indeholder et biologisk nedbrydeligt ”grønt opløsningsmiddel”. Produktet indeholder alkohol baserede opløsningsmidler og er fri for silikone. Fjerner nemt alle rester af voks og polermidler. Velegnet til affedtning inden limning.

  • Kraftigt affedtende
  • Sikrer godt underlag for lakkonservering
  • Velegnet til lakinspektion

Super stærk coating til hurtig langtidholdbar beskyttelse. ZG-365 er meget nemt at bruge. Produktet sprøjtes på overfladen og der poleres efter med en mikrofiberklud.

Zirconite Panel-Prep er et rengøringsmiddel til malede overflader, fælge og glas inden påføring af coating som f.eks ZG-365 og Infinity eller lakinspektion.

KONTAKT OS

Vi hjælper gerne ...

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Tlf. 81 900 90

info@motorverk.dk

Back To Top