skip to Main Content
Om virksomheden

Alt det bedste til klargøring og pladearbejde
Metalinas har siden 1985 været klargørings- og autobranchens foretrukne samarbejdspartner, hvor kvalificeret rådgivning står i centrum for førsteklasses produkter til reparation og pladearbejde, autovask, rens og polering.

Alle produkter er fremstillet i overensstemmelse med de strengeste miljø- og sundhedskrav uden at gå på kompromis med kvaliteten. Til samtlige produkter forefindes datablade med udførlige instruktioner, som sikrer korrekt brug af produkterne.

Erfarne medarbejdere
I Metalinas lægger vi stor vægt på personlig rådgivning suppleret med teknisk datamateriale. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og relevant teoretisk baggrund – og de er specialiserede i vores produkter og deres anvendelsesmåder. Det er en væsentlig målsætning for Metalinas, at vores medarbejdere aktivt medvirker til at sikre kunderne den bedst mulige service og tekniske rådgivning.

Motorverk – en stærk familie
Metalinas blev i 2013 en del af holdingselskabet Langholt Handelsselskab ApS, som idag kendes under navnet Motorverk. Virksomheden fremstiller og forhandler additiver og specialprodukter til renholdelse af bilmotorer under varemærket ”Bell Add”. Metalinas deler domicil og ejerskab med Kemi-Service, Bell Add og Mekanika, samt CB Lubricants (ambassadør for Castrol i Danmark). Sammen udgør de fem brands en totalløsning overfor autobranchen og heavy duty-segmentet.

 

Motorverk har domicil i Vejle og Hvidovre med nem adgang til distribution over hele landet. På billedet ses vores bygning i Vejle.

Metalinas deler domicil og ejerskab med Bell Add, Kemi-Service, Mekanika, samt CB Lubricants (ambassadør for Castrol i Danmark).

Metalinas er din garanti for professionel rådgivning og sparring med erfarne og specialiserede konsulenter

Produkter til professionel klargøring
Alt det bedste fra poleremiddel til lakforsegling.

Fundamentet skal være i orden
Bred vifte af produkter til reparation og pladearbejde.

Rådgivning og support
Vi er altid klar til at hjælpe dig med den perfekte løsning på den opgave, du står over for.

KONTAKT OS

Vi hjælper gerne …

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Tlf. 81 900 900

Back To Top