Skip to content
Viden

Nyttig viden til dig som arbejder med autovask, klargøring, lakforsegling og reparation af biler, busser, lastbiler og andre køretøjer.

Super stærk coating med grafen

Zirconite ZG-365 er en grafen forstærket langtidsholdbar beskyttelse til bilens hårde overflader. Bruges sammen med den effektive affedter Panel Prep.

Klargøringsguide

Du kommer hele vejen rundt om bilen med vores sortiment til affedtning, vask og klargøring fra Concept. Se hvad vi tilbyder til f.eks bilvask, fælgrens eller interiørpleje.

Professionel forsegling

Den ultimative lakforsegling til nye biler leveres fra Waxoyl, som er vores leverandør når det gælder beskyttelse af lakken – men også fælge, polstring og glas.

Slibe- og poleringsoversigt

Flot højglans er det hele værd. Få overblik over hvilke produkter der er til det grove og hvilke der sætter prikken over i’et.

Find datablade samlet

Vi lægger stor vægt på miljøet og de bedst mulige arbejdsvilkår. Find data- og sikkerhedsblade samlet i liste efter varekategori eller alfabetisk.

Leverandørservice

Vi sørger for at din ordre hos Motorverk opkræves automatisk, så du sparer tid ved skrivebordet. Du skal oplyse meget få data på tilmeldingsblanketten.

Back To Top