Skip to content
Rådgivning og support

Professionelle løsninger til klargøringsværkstedet

Ved at handle med Metalinas (Motorverk) får du leveret produkter i professionel kvalitet med god brugsøkonomi og baseret på skarpe miljø- og sundhedskrav. Som kunde er du sikret kompetent rådgivning og vejledning i brug af produkterne. Alle vores medarbejdere har stor erfaring og relevant teknisk viden – og de er specialiserede i netop klargøring, autovask, lakrenovering og polering samt bilpleje.

Grundlaget skal være i orden

I Metalinas finder du også et bredt sortiment til genopretning og pladearbejde f.eks. midler og værktøj til karosserireparation, elektoder, svejse- og loddeprodukter, materialer til slibning, limning og tætning, smøring og beskyttelse mm. Vores medarbejdere har også på dette område stor viden og rådgiver gerne om metoder og kombination af produkter til arbejdet på pladeværkstedet.

Rådgivning og teknisk support

Har du spørgsmål til vores produkter eller til hvilken sammensætning af produkter der vil egne sig bedst til det unikke behov på dit værksted, er du velkommen til at ringe til os. Kundeservice håndterer alle situationer – også af teknisk karakter. Og ellers er vore konsulenter på vejene, som gerne kommer forbi din virksomhed.

Kontakt kundeservice: 81 900 900

Back To Top