Rengøring

Specialvæsker til afvoksning af nye biler, trafikfilmsfjerner og koncentrerede miljøvenlige rengøringsmidler i små og store mængder. Find her autoshampoo til bilvaskeanlæg og manuel bilvask, fælgrens, motorvask, glasrens og rensemaskiner.

Lak og overflade

Alt inden for lakbeskyttelse - til nylakerede overflader og genopfriskning og forsegling af slidt og mat lak.

Finish

Giv det sidste touch og få interiør, motorrum, dæk og vinduer til at stå skarpt! Find produkterne til opfriskning af vinyl- og plast, imprænering til sæder, rens og rengøring af interiør. 

Reparation

Materialer til reparationer på værksted og industri: Elektroder, svejsetråd, svejsehjælpemidler, karosseri-tin, loddeprodukter, rustbeskyttelse og mange typer glide- og smøremidler

 

Blank plade

Overfladebehandling til blank plade som koldforsinkning, beskyttelse af undervogn og hulrum, rust og stenslagsbeskyttelse. Og når pladen skal rettes op: spartelmasser og spaylakker.

Slibematerialer

Kvalitetsprodukter fra velkendte mærker som 3M, Klingspor og Mirka med bred vifte af materialer til både tør- og vådslibning. Find mange typer rondeller, skæreskiver og maskiner til den grove slibning eller til den sidste fine finish.

 

Lim og tætning

Præcision og holdbarhed er altafgørende. Speciallim til glasmontering, primere, rudetætningsmasse, skrue- og fugesikring, monteringsbånd, karrosseritætnere, karosserilim, hånd- og trykluftpistoler.

 

Til værkstedet

Beskyttelse til både dig selv og til materiellet er vigtigt når arbejdet. Her finder du beskyttelsesdragter og handsker, hygiejneprodukter, god belysning, afdækning, tape, papir, specialværktøj og varme drikke til pausen.

Tilbehør

Alle de ting som skal være på plads på værksted eller i klargøring: Klude og aftørring, svampe, pensler, børster, skrabere og knive, håndsprøjter, beholdere og maskiner til polering og vask.