Kemi

Virksomhedsprofil

I Metalinas sætter vi en ære i at udvælge og fremskaffe de mest effektive produkter inden for bilpleje. Samtlige varer er kvalitetsmæssigt udsøgte således, at vi til enhver tid kan tilbyde egenskaber, som er bedre eller mindst ligeså gode som konkurrerende produkter på markedet.

Produkterne bliver bevidst undersøgt og udvalgt med størst mulig hensyntagen til miljø og arbejdsvilkår uden, at vi går på kompromis med kvaliteten. Det kan bl.a. lade sig gøre ved brug af den nyeste teknologi, som sikrer den højest mulige tekniske funktion.

Erfarne medarbejdere

I Metalinas lægger vi stor vægt på personlig rådgivning suppleret med teknisk datamateriale. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og relevant teoretisk baggrund – og de er specialiserede i vores produkter og deres anvendelsesmåder. Det er en væsentlig målsætning for Metalinas, at vores medarbejdere aktivt medvirker til at sikre kunderne den bedst mulige service og tekniske rådgivning.

Metalinas blev i 2013 en del af holdingselskabet Langholt Handelsselskab ApS, som samtidig fremstiller og forhandler additiver og specialprodukter til renholdelse af bilmotorer under varemærket ”Bell Add”. Selskabet er desuden ambassadør og grossist for Castrol i Danmark samt Kemi Service A/S, som yder rådgivning, salg og service inden for kemikalieområdet. Fælles for alle virksomheder under Langholt Handelsselskab er den høje grad af specialisering hos medarbejderne i samtlige selskaber, som alle er fagligt beslægtede.

Kasser