Waxoyl Crystal Coating hæver bilens salgspris


Idéen med at pakke billakken ind i en keramisk beskyttelseshinde er udviklet i Japan for omkring fem år
siden. Waxoyl AG i Schweiz har videreudviklet teknologien og skabt Waxoyl Crystal Coating, der i høj grad vil være med til at hæve salgsprisen på såvel ny som en brugte biler.

Waxoyl Crystal Coatings keramikhinde skaber en visuel effekt som en dråbe vand på bilens lak: Dråben forstørrer lakken, som dermed træder dybere og klarere frem. Effekten vinder hurtigt frem i modsætning til de gængse voksbehandlinger, som blot får lakken til at skinne. Den nye teknik giver ganske enkelt en mere elegant effekt.

Waxoyl Crystal Coating adskiller sig fra eksisterende produkter ved at indeholde de såkaldte nanohybride polymerer, som gør hinden langt mere elastisk og mere holdbar, end konkurrerende produkter. Samtidig er Waxoyl Crystal Coating nemmere at påføre med en mindre fejlmargin.

Med Waxoyl Crystal Coating opnår lakken en beskyttelse, som holder i mindst 3 år, og som oven i købet er reaktiv, dvs. at overfladen fremkalder en afvisende reaktion over for fremmedlegemer som f.eks. vand, fugleklatter, syreregn eller nedfaldsstoffer fra træer. Samtidig beskytter den keramiske hinde effektivt lakken mod UV-stråling.

Waxoyl Crystal Coating er perfekt til den dovne bilejer. Bilen skal bare vaske bilen ind imellem. Den skal ikke vokses, og der skal ikke bruge nogen specialprodukter.

 

Ring til Metalinas allerede idag på 86 24 20 00
og bestil en demonstration af Crystal Coating