Gamle biler elsker også Waxoyl


Det danske vejr og miljø er hårdt for bilernes lak og det kan tydeligt ses. Waxoyl har løsninger til både nye og brugte biler. Til brugte biler skal du bruge Waxoyl Glaze, der forsejler og samtidig beskytter lakken.


Bilen rengøres grundigt med den medfølgende precleaner, så indholdet af polymerer efterfølgende vil binde sig til lakken, Det sikrer, at glansen forbliver intakt og det er der en 2 årig garanti på.

Det høje indhold af polymerer skaber en glasagtig og vandafvisende forsegling af bilens lak. Samtidig fremhæves glansen i lakken, som også er beskyttet mod UV-stråling og forskellige miljøbelastninger som f.eks. syreangreb og oxydering.

De små polymerer ”pakker” sig omkring de usynlige huller og lommer i lakken, mens de store polymerer ligger sig som en skinnende film hen over lakken. (det er denne film, som skaber den perlende effekt, når lakken udsættes for vand).

De store polymerer vil efter et par år blive slidt af – pga. bilvask og snavs – mens de små polymerer fortsat beskytter lakken og skaber glanseffekten.

Lige nu er det perfekte tidspunkt til behandling af brugte biler. Det er op til kunden selv – og bilforhandleren eller værkstedet – at sikre sig, at lakken kan klare det hårde miljø, som den danske vinter udgør.

 

Ring til Metalinas allerede idag på 86 24 20 00
– bestil en demonstration af Waxoyl Glaze